Vacature Djuma Bid Manager 32-40 uur

Ben jij de slagvaardige Bid Manager die op zoek gaat naar de best passende aanbestedingen én met creativiteit zorg draagt voor een overtuigende inschrijving? Wij zoeken een enthousiaste collega die het hele proces naar zich toe trekt en successen behaalt!

Samen met je commerciële collega’s vind en kwalificeer je de aanbestedingen die bij ons Djuma platform passen. Je beoordeelt de inhoud van de aanbesteding op haalbaarheid en win-kans, inclusief een risico analyse.

en-wat-bieden-wij-consultantv2

Je verzamelt op een proactieve manier informatie bij je collega’s en schrijft op basis daarvan een kwalitatief hoogwaardige inschrijving met sterke teksten, die de wens van de klant optimaal weergeven. Je maakt daarbij slim gebruik van reeds bestaande documenten en legt logische tekstuele verbanden.

Je coördineert en begeleidt het proces en de planning van de aanbesteding binnen strikte deadlines. Daarbij geef je vorm aan een optimale samenwerking tussen de betrokken collega’s.
Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en compleet indienen van de aanbesteding!

Je leert van collega’s en toeleveranciers over de producten in ons portfolio om je kennis continu up te date te houden. Je initieert evaluatiegesprekken in geval van niet gegunde aanbestedingen. Je laat daarmee ons team leren en ons product verbeteren door het delen van de lessons learned.

Beschik je over:

  • minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring met tender- of bidmanagement.
  • een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau en/of aantoonbaar werkniveau.
  • het talent om een winnend bid te schrijven. Waarbij je gebruik maakt van jouw commerciële inzicht en jouw natuurlijke ‘drive’ om te winnen.
  • gedegen kennis van de regelgeving rondom (Europees) aanbesteden.
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • ervaring met Best Value Procurement is een pre.
  • een proactieve instelling om resultaatgericht bedrijfs- en persoonlijke doelen te behalen.

Neem contact op!
Toegestane bestandstypen zijn PDF, DOC, DOCX, ODF. Maximale bestandsgrootte is 32 MB. PDF, DOC, DOCX of ODF, maximaal 32 MB
Of bel 06 – 15 95 87 83 (Dimphy Meulendijks, HR Manager).

Dynamic Case Management voor Gemeenten