Vacature Business Consultant

header-consultant

Ben jij creatief en communicatief sterk? Kun jij nieuwe IT-oplossingen echt laten leiden tot betere dienstverlening binnen organisaties? Circle Software is op zoek naar een Djuma Business Consultant die bewezen succesvol is in het begeleiden van organisaties zodat zij nieuwe IT-oplossingen ook echt omarmen.

Ben jij regisseur van een verandering bij klanten en heb je de ambitie om met een klein en ambitieus team een nieuw product en een nieuwe implementatieaanpak in de markt te zetten? Beschik je over consultancyvaardigheden maar wil je je ook inhoudelijk verdiepen in ons product? Dan is dit de functie voor jou!

en-wat-bieden-wij-consultantv2

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je bent een gedreven consultant en pas tevreden op het moment dat je een klant echt verder hebt geholpen. Door de juiste vragen te stellen ben je in staat de klant en haar manier van werken te doorgronden. Je bent in staat dit te vertalen naar concrete inrichtingsadviezen.

Hierbij neem je alle niveaus van de organisatie mee in de verandering. Je hebt diepgaande kennis van dienstverleningsprocessen binnen de overheid. Daarnaast beschik je over kennis van informatiemanagement en houd je de ontwikkelingen op dit vakgebied en de toepassing daarvan binnen de overheid bij.

Met flair, overtuigingskracht en duidelijke communicatie binnen de klantorganisatie weet jij alle stakeholders enthousiast mee te nemen in de geformuleerde doelstellingen.

herken-jij-jezelf-consultant

Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een zelfstandige consultancyfunctie.
  • Ervaring met advisering op het snijvlak van Organisatie en IT.
  • Sterke communicatieve vaardigheden met flair en bent daarmee een professionele gesprekspartner op ieder niveau.

en-zoek-jij-dit-consultant

Neem contact op!
Toegestane bestandstypen zijn PDF, DOC, DOCX, ODF. Maximale bestandsgrootte is 32 MB. PDF, DOC, DOCX of ODF, maximaal 32 MB
Of bel 040-297 24 44 (Dimphy Meulendijks, HR Manager).

Dynamic Case Management voor Gemeenten